PGB

PGB- (persoonsgebonden budget ) stopt vanaf januari 2015 ook dan kan Schoonmaakbedrijf Daniels u van dienst zijn.

Een mooie hoge leeftijd maakt het leven niet altijd gemakkelijker. Wanneer u wordt geconfronteerd met een tegenslag in uw gezondheid, betekent dat vaak verdriet en onzekerheid.

Misschien slaagt u er niet meer in om alles zelfstandig te doen. Misschien komt u bijna niet meer buiten. Jammer, want dat maakt het leven onnodig beperkt. Geleidelijk of plotseling is er behoefte aan zorg. Die vraag kan permanent of tijdelijk zijn. Daarom bieden wij hulp waardoor uw kwaliteit van leven optimaal blijft en u langer thuis kunt blijven wonen. Maar juist wanneer u behoefte heeft aan zorg en ondersteuning, het moment dat u zorg nodig heeft betekent een verandering van uw leven.

Goede persoonlijke én professionele ondersteuning is daarbij van groot belang. U wilt ook de daarbij behorende betrokkenheid en aandacht. Omdat ons schoonmaakbedrijf uw levensstijl en persoonlijke sfeer respecteren. Ons schoonmaakbedrijf met ondersteuning Die bekend zijn met uw wensen en altijd voor u klaar staan. Want persoonlijke aandacht aan de klant is veel meer dan alleen goede kwaliteit leveren, maar ook voor de specifieke wensen van de klant.

Schoonmaakbedrijf Daniels vindt het minstens zo belangrijk om zo lang en verantwoord mogelijk gewoon thuis te kunnen blijven wonen. We zijn maatschappelijk ingesteld en werken lokaal vanuit vele regio’s in Nederland.

Heeft u een vraag?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Kwaliteit en Klantgerichtheid

40 jaar ervaring in schoonmaak

Gespecialiseerd in cleanrooms