Referenties

Het klantenbestand van Schoonmaakbedrijf Daniels bestaat uit bedrijven en particulieren.

4.6/5

4.6 / 5 gemiddeld – vele klanten gingen u voor

BEL MIJ TERUG

Huize Jet

In het voorjaar van 2015 hebben wij een recreatiewoning gekocht in Swolgen.

Schoonmaakbedrijf Daniels heeft ons geholpen met het achterstallig onderhoud en het verhuurklaar maken van de recreatiewoning. Onze recreatiewoning Huize Jet in Swolgen wordt tegenwoordig tijdens wisseldagen schoongemaakt door Schoonmaakbedrijf Daniels. Daarnaast verzorgen zij het bedlinnen en doen zij het noodzakelijke klein onderhoud aan het huis.

Onze gasten zijn zeer tevreden over de hygiëne van ons vakantiehuis en hebben dat op onze boekingssite Micazu beoordeeld met gemiddeld een 8,6 als cijfer.

Met name de flexibiliteit en het eigen initiatief van Schoonmaakbedrijf Daniels stellen wij zeer op prijs. Dat gecombineerd met hun oog voor detail en prijsbewuste houding vinden wij een aanrader voor iedereen.

Maasland Radio

Wekelijks houdt het team van Daniels onze radiostudio schoon . Er is niets fijner dan een frisse schone werkplek. In ons mannenbolwerk is het fijn om een schoonmaak partner te hebben die zelf zien wat er allemaal gedaan moet worden.

Daarnaast zijn Anita en Paul ook altijd wel in voor een gezellig praatje. Mede door Schoonmaakbedrijf Daniels klinken de grootste hits in zuid/oost Nederland.

Dank namens het hele team van Maasland Radio!

Staalmeesters bv

Sinds juni 2015 komt Schoonmaakbedrijf Daniels bij Staalmeesters schoonmaken. Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit die ze hier elke werkdag leveren. Onze kantine en toiletten zien er elke dag schoon en netjes uit. De koffieapparaten worden elke ochtend schoongemaakt en bijgevuld.

Elke dag komen wij en onze bezoekers in een schoon kantoor, dit is natuurlijk zeer belangrijk, want het geeft een professionelere uitstraling. Zij nemen ons werk uit handen en zij hebben zelf alle benodigde schoonmaakspullen, dit scheelt ons weer tijd en geld.

De prijs/kwaliteitsverhouding is goed en zij denken graag met ons mee over verbeteringen in de kosten en de uitstraling van het bedrijf.